Wie krijgt de titel MVO Manager van het Jaar 2012?

13-11-2012

Op dinsdag 20 november a.s. zal de eindverkiezing plaatsvinden van de MVO Manager van het Jaar 2012. De organisatie is in handen van Royal HaskoningDHV, VNO-NCW en Interface.

De bokaal voor de winnaar staat reeds klaar. Er zijn door een deskundige jury drie van de 38 deelnemende MVO-managers genomineerd te weten: Emma Coles (Ahold), André Veneman (AkzoNobel) en Annette van Waning (Vebego).  De deelnemers aan het 13de Nationaal Sustainability Congres mogen hun stem op één van de genomineerden uitbrengen ter plaatse. Samen met de reeds afgesloten stemming op de LinkedIn MVO groep, zal de winnaar bepaald worden. Naast de afgebeelde bokaal ontvangt de winnaar een geheel verzorgd weekend voor 2 personen in het duurzaamste hotel van Nederland: Green Meet*s te Erica (Drenthe).