Organisatie

In 2012 heeft Folkert van der Molen (Van der Molen E.I.S.) het initiatief genomen voor het instellen van de jaarlijkse verkiezing van de ‘MVO manager van het Jaar’. Tot en met de editie in 2021 is deze verkiezing georganiseerd door Folkert vanuit zijn toenmalige werkgevers (DHV en Sustainalize). Vanaf 2021 organiseert Van der Molen E.I.S. de verkiezing zelfstandig.

Partners

Moonen Packaging is 60 jaar geleden ooit klein begonnen. Met passie en ambitie zijn we nu een innovatieve verpakkingsspecialist geworden. Wij denken mee in ontwerp, beheer en distributie van food- en non-food verpakkingen, verpakkingsmaterialen, hygiëneproducten en disposables. Inmiddels kunt u uit 10.000+ verschillende artikelen kiezen. Die brengen we dagelijks naar klanten in heel Europa, voornamelijk in de retail, foodservice en industrie.

Als ketenregisseur hanteren we een duurzaam verpakkingsbeleid. We gaan voor een waardevolle samenwerking met onze klantrelaties. Dat doen we door proactief met u mee te denken. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe oplossingen die zowel innovatief als duurzaam zijn.

Al meer dan 15 jaar ligt onze focus op groen en respectvol omgaan met de planeet. In Europa zijn we koploper in composteerbare verpakkingen, op basis van hernieuwbare grondstoffen. Wie met ons werkt, merkt dat besparen niet minder is, maar juist meer. Werken met Moonen, is werken met het Groenste bedrijf van Nederland. Met de winnaar van de 2e Lean&Green Star in duurzame logistiek.

 

Viking levert alles wat u op de werkplek nodig hebt. Van kantoorartikelen tot een ruim aanbod aan meubilair, schoonmaak- en hygiëneproducten en catering benodigdheden. We helpen u zelfs met printoplossingen op maat: van visitekaartje tot commercieel drukwerk.

Viking  maakt het u gemakkelijk met één bestelling, één levering en één factuur. Wij helpen u uw inkoop te consolideren en het aantal leveranciers te verminderen, waarmee u onder aan de streep geld bespaart.

Bij ieder aanbod houdt Viking rekening met duurzaamheid: we adviseren en stimuleren efficiënt bestelgedrag en gecombineerde leveringen en bieden duurzame alternatieven voor producten. Ook compenseert Viking de CO2-uitstoot van alle leveringen aan haar klanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Standaard CO2-neutrale levering
  • Vinking ondersteunt diverse duurzaamheidsinitiatieven om zo de ecologische voetafdruk te verkleinen
  • De duurzame producten van Viking zijn ecologisch verantwoord en leveren een gegarandeerde bijdrage aan het besparen van grondstoffen, het tegengaan van verspilling en schadelijke stoffen

Contact

Voor contactgegevens van de organisatie van de verkiezing, klik hier!