Organisatie

In 2012 heeft Folkert van der Molen (Van der Molen E.I.S.) het initiatief genomen voor het organiseren van de jaarlijkse verkiezing van de ‘MVO manager van het Jaar’.

Partners

ASN Bank investeert sinds 1960 in duurzame vooruitgang. Onze missie is om zorg te dragen voor de wereld en de mensen om ons heen. Meer dan 700.000 klanten betalen, sparen, sluiten hypotheken bij ASN Bank en beleggen in de ASN Beleggingsfondsen. De bank verstrekt ook bank financieringen aan projecten die passen bij haar duurzame missie bijvoorbeeld in opwekking van duurzame energie.

Viking levert alles wat u op de werkplek nodig hebt. Van kantoorartikelen tot een ruim aanbod aan meubilair, schoonmaak- en hygiëneproducten en catering benodigdheden. We helpen u zelfs met printoplossingen op maat: van visitekaartje tot commercieel drukwerk.

Viking  maakt het u gemakkelijk met één bestelling, één levering en één factuur. Wij helpen u uw inkoop te consolideren en het aantal leveranciers te verminderen, waarmee u onder aan de streep geld bespaart.

Bij ieder aanbod houdt Viking rekening met duurzaamheid: we adviseren en stimuleren efficiënt bestelgedrag en gecombineerde leveringen en bieden duurzame alternatieven voor producten. Ook compenseert Viking de CO2-uitstoot van alle leveringen aan haar klanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Standaard CO2-neutrale levering
  • Vinking ondersteunt diverse duurzaamheidsinitiatieven om zo de ecologische voetafdruk te verkleinen
  • De duurzame producten van Viking zijn ecologisch verantwoord en leveren een gegarandeerde bijdrage aan het besparen van grondstoffen, het tegengaan van verspilling en schadelijke stoffen

Contact

Voor contactgegevens van de organisatie van de verkiezing, klik hier!