Organisatie

In 2012 heeft Folkert van der Molen (Van der Molen E.I.S.) het initiatief genomen voor het instellen van de jaarlijkse verkiezing van de ‘MVO manager van het Jaar’. Tot en met de editie in 2021 is deze verkiezing georganiseerd door Folkert vanuit zijn toenmalige werkgevers (DHV en Sustainalize). Vanaf 2021 organiseert Van der Molen E.I.S. de verkiezing zelfstandig.

Partners

Moonen Packaging is ruim 65 jaar actief om haar klanten te ondersteunen in hun verpakking behoefte. Daarbij heeft zij een scherp oog voor duurzame oplossingen die verder gaat dan alleen de verpakking. Een klimaatneutraal bedrijfspand en een continue streven naar optimale distributie met een zo laag mogelijke CO2 footprint zijn hier voorbeelden van. Moonen Packaging heeft niet voor niets als missie: ‘Wij gaan voor meer dan tevreden klanten door altijd de extra stap te zetten, met liefde voor onze planeet.’

 

 

Viking levert alles wat u op de werkplek nodig hebt. Van kantoorartikelen tot een ruim aanbod aan meubilair, schoonmaak- en hygiëneproducten en catering benodigdheden. We helpen u zelfs met printoplossingen op maat: van visitekaartje tot commercieel drukwerk.

Viking  maakt het u gemakkelijk met één bestelling, één levering en één factuur. Wij helpen u uw inkoop te consolideren en het aantal leveranciers te verminderen, waarmee u onder aan de streep geld bespaart.

Bij ieder aanbod houdt Viking rekening met duurzaamheid: we adviseren en stimuleren efficiënt bestelgedrag en gecombineerde leveringen en bieden duurzame alternatieven voor producten. Ook compenseert Viking de CO2-uitstoot van alle leveringen aan haar klanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Standaard CO2-neutrale levering
  • Vinking ondersteunt diverse duurzaamheidsinitiatieven om zo de ecologische voetafdruk te verkleinen
  • De duurzame producten van Viking zijn ecologisch verantwoord en leveren een gegarandeerde bijdrage aan het besparen van grondstoffen, het tegengaan van verspilling en schadelijke stoffen

Contact

Voor contactgegevens van de organisatie van de verkiezing, klik hier!