Organisatie

De MVO Manager van het Jaar verkiezing is een initiatief van:

Sustainalize is hét boutique adviesbureau voor duurzaam ondernemen.  Een divers getalenteerd team van professionals staat klaar om te werken aan uw MVO-project.

 

 

Partners

Moonen Packaging is 60 jaar geleden ooit klein begonnen. Met passie en ambitie zijn we nu een innovatieve verpakkingsspecialist geworden. Wij denken mee in ontwerp, beheer en distributie van food- en non-food verpakkingen, verpakkingsmaterialen, hygiëneproducten en disposables. Inmiddels kunt u uit 10.000+ verschillende artikelen kiezen. Die brengen we dagelijks naar klanten in heel Europa, voornamelijk in de retail, foodservice en industrie.

Als ketenregisseur hanteren we een duurzaam verpakkingsbeleid. We gaan voor een waardevolle samenwerking met onze klantrelaties. Dat doen we door proactief met u mee te denken. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe oplossingen die zowel innovatief als duurzaam zijn.

Al meer dan 15 jaar ligt onze focus op groen en respectvol omgaan met de planeet. In Europa zijn we koploper in composteerbare verpakkingen, op basis van hernieuwbare grondstoffen. Wie met ons werkt, merkt dat besparen niet minder is, maar juist meer. Werken met Moonen, is werken met het Groenste bedrijf van Nederland. Met de winnaar van de 2e Lean&Green Star in duurzame logistiek.

U hier als partner?

De organisatie is nog op zoek naar een aanvullende partner om de verkiezing mogelijk te maken. Interesse?

Contact

Voor contactgegevens van de organisatie van de verkiezing, klik hier!