6de editie MVO Manager van het Jaar verkiezing van start!

30-05-2018

Dit jaar wordt voor de 6de keer de ‘MVO Manager van het Jaar’ verkiezing georganiseerd. MVO-adviesbureau Sustainalize organiseert deze verkiezing samen met Moonen Packaging en Sustainable Talent. Met het versturen van de uitnodiging naar zo’n 475 MVO-managers voor een onderlinge stemming, is de editie van 2018 van start gegaan.

MVO manager is inmiddels een veel voorkomende en gewaardeerde beroepsgroep. Deze verkiezing heeft als doel om ook hieruit jaarlijks de toppers in het zonnetje te zetten. Op het grote 18de Nationaal Sustainability Congres op 8 november in Den Bosch zal de winnaar met de prestigieuse titel ‘MVO Manager van het Jaar 2018′ bekend worden.

De winnaar ontvangt een bokaal en een prachtig weekendarrangement voor twee personen in Duurzaam Landgoed Zonheuvel in Doorn.