MVO Manager van het Jaar 2017 Tanja Roeleveld nieuw en hoog genoteerd in Trouw Duurzame 100

06-10-2018

Tanja Roeleveld (programmamanager Duurzaamheid bij Landal Greenparks) is nieuw opgenomen en met plaats 64 hoog genoteerd in de nieuwe Trouw Duurzame 100. Tanja is de regerend ‘MVO Manager van het Jaar’, de titel die ze vorig jaar verkreeg.

Binnenkort zal haar opvolger bekend worden. Op het 18de Nationaal Sustainability Congres op 8 november a.s. zal uit drie genomineerden gekozen worden wie de titel ‘MVO Manager van het Jaar 2018’ verkrijgt. Deze drie genomineerden zijn Geanne van Arkel (Head of Sustainable Development bij Interface), Jaap Petraeus (Manager Corporate Sustainability bij FrieslandCampina) en Marlijn Simons-Somhorst (Manager Corporate Responsibility & Relations bij Lidl Nederland) .