Tanja Roeleveld blikt terug als ‘MVO Manager van het Jaar 2017’

05-11-2018

Tanja Roeleveld van Landal Greenparks werd vorig jaar gekozen als ‘MVO Manager van het Jaar 2017′. In een artikel blikt ze terug op het afgelopen jaar.

“Ik zie dit niet als mijn avontuur, of mijn ontwikkeling, maar als de ontwikkeling van ons allemaal. Samen maken we onze positieve impact elke dag groter.’ Zo reageerde ik vorig jaar bij mijn verkiezing tot MVO-manager van het Jaar 2017. Verheugd was ik met deze mooie onderscheiding en trots bovendien op het feit dat we bij Landal GreenParks duurzaamheid integreren als onderdeel van de vakanties van onze gasten.

Bijna is het tijd om het stokje over te dragen aan mijn opvolg(st)er, die een jaar lang MVO-manager van het Jaar 2018 zal zijn. Terugkijkend op het omgevlogen jaar zie ik dat al onze inspanningen in een stroomversnelling zijn geraakt.”

Lees het volledige artikel