Stemming shortlist MVO Manager van het Jaar 2024

Als MVO-manager of (eind)verantwoordelijke voor duurzaamheid/CSR/ESG/Sustainability nodigen we je uit om uit de groslijst van kandidaten precies 3 andere personen te kiezen die jij het meest in aanmerking vindt komen voor de titel ‘MVO Manager van het Jaar 2024‘. Het gaat daarbij nadrukkelijk om de persoonlijke bijdrage/prestatie, niet om hoe duurzaam het betreffende bedrijf is!

Op deze manier maken de MVO managers zelf de eerste selectie en komen we tot een shortlist.

Waarom staat niet iedereen op de stemlijst?

De groslijst van ruim 1.200 kandidaten is door de organisatie reeds teruggebracht tot 90 kandidaten die volgens de organisatie redelijkerwijs een kans maken om op de shortlist te komen. Daarbij spelen aspecten als bekend zijnde prestaties, bekendheid en of ze niet te recent (< 2 jaar) in deze functie zijn getreden. Eerdere winnaars zijn daarbij uitgesloten tenzij ze van werkgever zijn veranderd en een nieuwe kans maken.

Stemprocedure

Ieder persoon mag maar 1 keer stemmen en daarom vragen wij ter controle je zakelijke e-mail adres in te vullen (dezelfde waarmee je bent aangeschreven). Uiteraard blijven alle gegevens vertrouwelijk. Een paar regels:

  • Stem niet op jezelf of een eventuele collega van je eigen organisatie, deze stem telt niet mee!
  • Overweeg bij je stemming de prestaties van de personen in de periode van juli 2023 t/m heden
  • Alleen als je persoonlijk hiervoor uitgenodigd bent mag je stemmen! (andere inzendingen worden niet meegenomen).
  • Deze lijst en de email uitnodiging verder niet verspreiden of openbaar maken s.v.p.!

_________________________________________________