Meest duurzame hotel van Nederland (Green Meet*s) sponsort prijs MVO Manager van het Jaar 2012

16-04-2012

Green Meet*s, het meest duurzame hotel van Nederland, sponsort de hoofdprijs voor de MVO Manager van het Jaar verkiezing. De winnaar van de verkiezing ontvangt een geheel verzorgd weekend voor 2 personen in dit fantastische hotel.
Lees verder.

Green Meet*s is de plek waar u zich goed voelt. Het nieuw gebouwde hotel en het conferentieoord De Fijnfabriek liggen in het Amsterdamsche Veld aan de rand van het groene natuurgebied Bargerveen. Er is alle ruimte voor ontspanning en inspanning. Duurzaamheid en comfort gaan hand in hand. Maximaal genieten, met respect voor natuur en milieu. Kom naar Green Meet*s. En u komt gegarandeerd tot uzelf.
2011      Winnaar Zoover Award 2011
2011      Onderscheiden met de Gouden Green Key
2012      Volgens de Volkskrant mag Green Meet*s zich het duurzaamste hotel van Nederland noemen
2012      3e Van Nederland in haar Gastvrijheidsformulie