Verzorgd weekend in Landgoed Zonheuvel voor de winnaar!

08-04-2013

Duurzaam Landgoed Zonheuvel in Doorn biedt de ‘MVO manager van het Jaar 2013’ een prachtig arrangement aan voor twee personen.  Twee nachten in een duurzame kamer, gerenoveerd onder architectuur van Thomas Rau. Naast de overnachtingen met ontbijt biedt Zonheuvel een diner in restaurant Fleuri aan.  De tweede avond volgt een biologisch diner in restaurant Groenland in Driebergen.

kasteelBij Landgoed Zonheuvel betekent duurzaamheid – gewoon DOEN! Met een gouden greenkey keurmerk, onderdeel van Kop van Utrecht, lid van MVO Nederland, Groen Centraal, Ik reis groen en de Climate Neutral Group behoort Landgoed Zonheuvel tot een van de meest duurzame hotels van Nederland.

Voor meer informatie: www.landgoedzonheuvel.nl

landgoed zonheuvel