Wie wint deze bokaal?

05-11-2013

De bokaal voor de MVO Manager van het Jaar 2013 staat gereed. Via de LinkedIn groep MVO Professionals is een stemming uitgevoerd. De leden konden op één van de vier genomineerden hun stem uitbrengen. Deze stemming is inmiddels afgesloten en telt voor 60% mee in de einduitslag.

Op het 14de Nationaal Sustainability Congres zullen de 4 genomineerden zich kort introducen (‘pitchen’) waarna de deelnemers aan het congres met SMS kunnen stemmen. Deze stemming telt voor 40% mee. De winnaar wordt bekend gemaakt en ontvangt de bokaal en Duurzaam Landgoed Zonheuvel in Doorn biedt de winnaar een prachtig arrangement aan voor twee personen.

Voorafgaand aan de verkiezing zal de MVO Manager van het Jaar 2012, Annette van Waning van Vebego, geïnterviewd worden door de dagvoorzitter over wat het haar gebracht heeft e.d.

bokaal