MVO Managers van het Jaar lanceren nieuw boek: MVO doe je ZO!

03-11-2016

Op 2 november verscheen het boek ‘MVO doe je ZO’ van Carola Wijdoogen, in het dagelijks leven directeur Duurzaam Ondernemen bij NS. Dit boek bundelt de kennis en ervaring – van de auteur zelf en van diverse collega’s bij andere organisaties – tot een bron van informatie die houvast en inspiratie biedt voor huidige en toekomstige MVO-managers. Het eerste exemplaar werd aan Carola aangeboden door Maurits Groen tijdens een symposium rond het boek. Een zaal vol MVO-managers, deskundigen, collega’s (waaronder NS directeur Rogier van Boxtel) en familie van Carola waren hier getuige van.

Aan de basis van het idee om een boek te schrijven lag een ontmoeting tussen de vier winnaars van de ‘MVO Managers van het Jaar’ verkiezing.

mvomanagers

 

De vier ‘MVO-managers van het Jaar’: Anniek Mauser (2013), Carola Wijdoogen (2014), Birgitta Kramer (2015) en Annette van Waning (2012)

Lees het volledige artikel