Bestel nu het jubileumboek in de voorverkoop!

27-11-2023

Het 10-jarig jubileum van de MVO Manager van het Jaar verkiezing wordt niet geruisloos gepasseerd. Er zal een jubileumboek gepubliceerd worden door Stichting Sustainability University (Carola Wijdoogen) samen met Folkert van der Molen (founder/organisator van de verkiezing). Bestel het boek nu in de voorverkoop!

In dit boek wordt de groei en ontwikkeling van deze beroepsgroep – met al haar functiebenamingen – gevierd. Het wordt een boek waarin in retrospectief de unieke verhalen worden gebundeld van alle voorgaande winnaars, stil wordt gestaan bij de huidige stand van zaken en vooruit wordt geblikt op de toekomst. Toen, nu en straks. Dat het ‘straks’ weer anders is, dat is te hopen. Het beroep is helaas verre van overbodig: duurzaam is nog altijd niet ‘normaal’.

Carola Wijdoogen – oprichter en bestuurder van Stichting Sustainability University én een van de winnaressen: “Voor mij persoonlijk is het een ook bijzonder boek, omdat het wordt opgedragen aan de veel te jong overleden Geanne Van Arkel, de meest verbindende MVO-manager die ik ken, lieve vriendin en winnares van het jaar 2018. De opbrengsten van het boek worden geschonken aan een goed doel dat zij zou ondersteunen.”

Voor de totstandkoming van het boek wordt samengewerkt met Jan Bom (P+), de MVO-managers zelf en een aantal partners. Kortom, het is een verbindend en belangrijk boek ter ere en inspiratie van de huidige én toekomstige duurzaamheidsprofessional op elk niveau in de organisatie: van de werkvloer tot de CSO in de boardroom!”.

Het boek wordt in het voorjaar van 2024 gelanceerd. Uit oogpunt van duurzaamheid willen we de oplage afstemmen op de vraag. Reserveer daarom nu jouw exemplaar in de voorverkoop: https://lnkd.in/emC4pq4T

Hierbij is het goed te weten dat we de verzendkosten willen beperken door een minimale afname van 5 boeken op één afleveradres te vragen. Het boek kost €29,95 en bij aanschaf van 5 boeken of meer zijn de verzendkosten (in Nederland) gratis.