Duurzame hotel QO Amsterdam nieuwe prijssponsor MVO Manager van het Jaar verkiezing

28-02-2019

Het duurzame hotel QO Amsterdam is de nieuwe prijssponsor van de MVO Manager van het Jaar verkiezing. Het hotel stelt aan de winnaar van dit jaar een voucher beschikbaar voor een hotelarrangement.

In het bruisende Amstelkwartier is het QO ontwikkeld, één van de meest duurzame hotels in Europa. Een living building vol luxe, persoonlijke aandacht en circulariteit. Het QO is een ontmoetingsplaats voor mensen uit de wereld van o.a. zaken, cultuur en sport. Een plek die stimuleert, inspireert en fascineert op een fijne en makkelijk te bereiken locatie. Luxe wordt naadloos gecombineerd met circulariteit en duurzaamheid in een vernieuwende lifestylebestemming en een bijzonder hotel in Amsterdam.

Het QO heeft al verschillende onderschedingen gewonnen waaruit de erkenning voor deze unieke lifestylebestemming blijkt. Ondermeer Hotel Property Award 2018  van Hotelforum vanwege het “consistent duurzaamheidsconcept en de hoge kwaliteits standaarden” en de AHEAD Award voor Urban Hotel – New Build vanwege “outstanding hospitality experience and design”. Onlangs werd het hotel de trotse winnaar van de FRAME Architectuur Publieksprijs voor Sustainability.

Onno Muller (Director Of Business Development QO Amsterdam): “Wij hebben een scala aan unieke ruimtes ontworpen waardoor het QO een originele en unieke optie is voor ontmoetingen, vergaderingen, overnachtingen en evenementen in Amsterdam. QO Amsterdam heeft 288 kamers, waarvan 11 suites en beschikt over 8 creatieve meeting zalen. Op de begane grond is Persijn – Dutch Eatery gevestigd waar de Nederlandse keuken op een vernieuwende wijze een bijzondere (h)eerlijke ervaring biedt. Met een adembenemend panoramisch uitzicht is op de 21e verdieping  gevestigd Juniper & Kin een cocktail bar en Kitchen-Garden restaurant, waarbij de produkten vanuit de high tech kas op het dak rechtstreeks op het bord of in de cocktail terechtkomen.”

Prettig en comfortabel reizen vindt QO Amsterdam belangrijk. Oprechte betrokkenheid bij de wereld ook. “We zorgen er graag voor dat jij je goed voelt en tegelijkertijd koesteren we de planeet. Daarom hebben we een plek ontworpen die stimuleert, inspireert en fascineert. Waar reizigers zich een “local” kunnen wanen, en buren zich thuis voelen. Een plek waar je kunt zijn wie je bent, in een omgeving met mensen net als jij.”