Office Depot nieuwe partner/sponsor MVO Manager van het Jaar verkiezing

15-04-2019

De organisatie is blij te kunnen melden dat Office Depot partner/sponsor is geworden van de ‘MVO Manager van het Jaar’ verkiezing! Samen met Moonen Packaging en de nieuwe prijssponsor, het duurzame hotel QO Amsterdam, wordt dit jaar de 7de editie van de verkiezing georganiseerd.

De verkiezing

De winnaar van de 7de editie van de ‘MVO Manager van het Jaar’ verkiezing mag zich de ‘MVO Manager van het Jaar 2019’ noemen. Op het 19de Nationaal Sustainability Congres (7 november 2019 te Den Bosch) zal de eindverkiezing plaatsvinden.

In mei a.s. ontvangen alle MVO-managers een uitnodiging om op 3 andere MVO-managers een stem uit te brengen. Op basis van deze stemming wordt een shortlist samengesteld van 10 MVO managers.

In september komt de jury bijeen om van deze shortlist 3 personen te nomineren. De jury kijkt daarbij vooral naar de prestaties van de kandidaten in het afgelopen jaar (periode september 2018 – augustus 2019).

Office Depot

Office Depot levert alles wat u op de werkplek nodig hebt. Bij ieder aanbod houdt Office Depot rekening met duurzaamheid: het bedrijf adviseert en stimuleert efficiënt bestelgedrag en gecombineerde leveringen en biedt duurzame alternatieven voor producten. Ook compenseert Office Depot de CO2-uitstoot van alle leveringen aan haar klanten.