MVO Manager van het Jaar Marianne van Keep (Verstegen) opent beursdag Amsterdam

21-03-2022

De eind vorig jaar verkozen MVO Manager van het Jaar 2020/21, Marianne van Keep (Chief Sustainability Officer bij Verstegen Spices & Sauces), opende vanochtend de nieuwe beursdag van de Amsterdamse effectenbeurs Euronext met de gongslag.

De MVO Manager van het Jaar verkiezing wordt sinds 2012 georganiseerd. Van der Molen E.I.S. organiseert jaarlijks deze verkiezing, deze editie voor de laatste keer voor Sustainalize. Moonen Packaging en Viking zijn de sponsoren. Het doel van de verkiezing is het erkennen van de inspanningen en resultaten van bevlogen MVO- en duurzaamheidsmanagers.

Marianne van Keep werd verkozen tot MVO Manager van het Jaar 2020/21 op het 20ste Nationaal Sustainability Congres op 17 november jl.